Komende donderdag 13 april wordt na afloop van de training, van 21.45 – 22.15 uur, de zevende en voorlaatste pubquiz van dit seizoen gehouden. Vorige keer wonnen Klaas en Henk. Wie is nu degene met de meeste goede antwoorden? Ook als je vorige keer niet meegedaan hebt kun je gewoon meedoen, want de slechtste twee resultaten van acht rondes worden geschrapt. Bovendien is de lol onbetaalbaar en maak je per avond kans op een leuk prijsje.  Komen dus!

Over de pubquiz
In het voorjaar van 2015 zijn we met succes gestart met de pubquiz. Eenmaal per maand testen we op ontspannen wijze jouw algemene kennis van bijvoorbeeld sport, cultuur, politiek en geschiedenis. Met leuke weetjes en soms onmogelijke vragen. De vragen worden op groot scherm getoond, vaak met leuk filmpje en antwoorden gaat op je eigen mobiele telefoon via een speciale app. Ook dit seizoen strijden we in acht ronden om de sportieve eer en de ludieke prijzen. Wie worden de opvolgers van duo M & M (Marco Oosting en Marcel Bellinga)?

De pubquiz wordt maandelijks gehouden. Er kan eerst lekker van 20.00 – 21.15 uur  worden getraind, waarna de pubquiz in het GRC-clubhuis van 21.45 – 22.15 uur wordt gehouden.

Graag tot bij de pubquiz!