De eerstvolgende trainingen zijn op dinsdag 11 en donderdag 13 februari aanstaande, van 20.00 – 21.15 uur op het kunstgras van Sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Bert en Henk zijn onze geweldige trainers. En het GRC-clubhuis onze vertrouwde uitvalsbasis.

Klik hier voor het trainingsschema van 2020.

Onze masseur/verzorger c.q. fysio Marleen Drijfhout is ook in 2020 elke donderdag aanwezig. Lees daar hier meer over. Als je een medische vraag hebt die wellicht enige voorbereiding vraagt van Marleen, neem dan van te voren even contact met haar op via (06) 25 00 61 24.

LET OP
Op de parkeerplaats van sportpark Corpus den Hoorn geldt overdag betaald parkeren. In de avonduren is het gewoon gratis, maar kan het zijn dat je wel je pas (contactloos-functie) of creditcard moet aanbieden bij het in- en uitrijden. Om zo de slagbomen te bedienen. Recent is het bij een aantal mensen fout gegaan en werd onterecht toch geld afgeschreven. Mocht je dit overkomen, dan kun je het beste contact opnemen met Vaste State vastgoed in Rotterdam (Haringvliet 100, 3011 TG), telefoonnummer 010 – 21 24 001 of servicedesk@vastestate.nl. Zet er duidelijk je IBAN bij en een korte uitleg. Overigens staat op je afschrift ’ten gunste van’ CVV Euroborg.