11 augustus weer zomertraining op kunstgras in Groningen

Komende donderdag 11 augustus is de eerstvolgende zomertraining van  onze Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken. De training wordt op het moderne kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn (achter het GRC-clubgebouw) gehouden, van 20.00 – 21.15 uur.

In de maanden juli en augustus kan er wekelijks worden getraind, elke donderdagavond van 20.00 – 21.15 uur. Vanaf september hervatten we ook de training op dinsdag. Vanaf dat moment kan er op zowel dinsdag als donderdag van 20.00 – 21.15 uur worden getraind op het kunstgras van Corpus den Hoorn. Ook komend seizoen blijft het GRC-clubgebouw onze vaste uitvalsbasis.  De trainingen worden verzorgd door Bert Kamstra en Henk Steenhuis.

Rondom de zomertrainingen is het GRC-clubhuis gewoon geopend. Het is wel raadzaam de pinpas mee te nemen, omdat er geen contant kasgeld in het clubhuis aanwezig is in deze zomerperiode.