Sportweekend Ameland: praktische zaken… (tijdens weekeinde live verslag op deze site!)

Het sportweekeinde Ameland 2013 staat op punt van beginnen! Het is dé manier om je voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Het weekeinde betekent: trainen, fietsen, uitwaaien, spelregelkennis opfrissen, plezier en vertier, een sportforum en de grote sportkwis en nog veel meer. Het vijftiende weekeinde wordt gehouden op 11, 12 en 13 januari 2013 op Ameland! Onder andere Hans Nijland en Imca Marina verlenen hun medewerking aan het weekeinde. Ruim 50 leden c.s. gaan mee. Hieronder enkele practische zaken. Gedurende het weekeinde zullen we op deze site live verslag in woord en beeld doen van de belevenissen op Ameland!

Het al geplande forum over agressie in de sport heeft door de recente gebeurtenissen extra lading gekregen. Onder leiding van oud-journalist Gert Klooster zullen FC Groningen-directeur Hans Nijland, sportsponsor John Schokker, Geel-Wit-voorzitter Jos Bulté en onze secretaris Marcel Bellinga discussiëren.

Doe je mee aan de mountainbikerace op vrijdag? Klik dan hier voor extra informatie.

Voor alle deelnemers heeft de organisatie de volgende verzoeken:
· het vertrek is vrijdag 11 januari 7.45 uur vanuit het GRC-clubhuis op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Graag om uiterlijk 7.30 uur aanwezig in de kantine!
· tijdens het weekeinde dragen we de winterjas (JAKO) van de vereniging en (voor zover je die hebt) gebruiken we de sporttas van onze vereniging/sponsor
· we trainen zoveel mogelijk in het zwarte of in het groen/zwarte Erima-trainingspak, al dan niet met zwarte windjack van de vereniging
· verder dragen we zoveel als mogelijk het groen-zwarte trainingspak (Erima) en de zwarte verenigingspolo
· vergeet niet extra trainingskleding en warme kleding (handschoenen, muts et cetera) mee te nemen
· in het hotel zijn handdoeken beschikbaar
· we komen zondag 13 januari met de boot van 18.30 uur terug en worden in Groningen (Corpus) verwacht om circa 21.00 uur.

Klik hier voor het volledige programma

Wil je alsnog mee? Schrijf je dan nu in!

Klik hier voor het online inschrijfformulier

Klik hier voor een terugblik op de sportweekenden van 2011 in 2012

Ameland, here we come again!

[flickrset id=”72157628856117917″ thumbnail=”square”]

[flickrset id=”72157628868728501″ thumbnail=”square”]