Het nieuwe seizoen is weer begonnen en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe portretfoto bij. Net als alle scheidsrechters en assistent-scheidsrechters in het betaald voetbal, die aan het begin van het seizoen worden vastgelegd op de gevoelige plaat, gaan wij dit ook voor onze leden faciliteren.

Komende donderdagavond 22 september zetten we de fotostudio op in de kantine van GRC. Alle leden kunnen tussen 19.00-20.00 uur een portretfoto laten maken. Zorg dus dat je van te voren bij de kapper bent geweest, geknipt en geschoren bent en neem zelf een wedstrijdshirt mee waarin je op de foto wilt. Na de portretfotosessie kan er uiteraard ook gewoon getraind worden (20.00-21.15 uur).

We proberen de foto’s na deze avond zo snel mogelijk per mail naar je toe te sturen. Je kunt hierna de foto zelf gebruiken en ook in de Wedstrijdzaken-app aan je profiel toevoegen. En dat geeft een professionele uitstraling van jou in de Wedstrijdzaken-app. Let op: je kunt de foto in de Wedstrijdzaken-app wijzigen t/m 31 oktober.

Zien we je donderdag?