LAATSTE TRAINING 2021

Na de succesvolle training van afgelopen zaterdag, staat voor aanstaande zaterdag, 18 december 2021, alweer de laatste training van 2021 gepland. Dit maal zullen we trainen van 10.00u tot 11:00u, opnieuw op veld 6. GRAAG TOT ZATERDAG!

Uiteraard houden we tijdens en rondom de training rekening met alle geldende maatregelen. Hieronder vind je de belangrijkste:

⚠️ Voor de training zelf hoef je je niet aan te melden en geen coronatoegangsbewijs te laten zien.
⛔️ Toeschouwers bij de training zijn helaas niet toegestaan.
🚿Voor de kleedkamers moet je het coronatoegangsbewijs laten zien. Als je hier naar binnen wilt, zorg dat je hiervoor je QR-code bij de hand hebt en laat deze bij de ingang scannen. Zonder geldige QR-code is er geen toegang mogelijk.
↔️ Houd afstand waar dit kan. Tijdens de training is dit niet verplicht, maar waar het kan probeer dan 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Pas een beetje op elkaar… 😉
❌ Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen, maar neem vooral je verantwoordelijkheid om niet naar de training te komen.
🥛 De kantine is geopend: hiervoor moet je het coronatoegangsbewijs laten zien. Als je hier naar binnen wilt, zorg dat je hiervoor je QR-code bij de hand hebt en laat deze bij de ingang scannen. Zonder geldige QR-code is er geen toegang mogelijk.
✅ Na afloop van de training kan je van de vereniging een warme chocolademelk krijgen in de kantine.