Donderdag 15 maart weer tijd voor de pubquiz!

Donderdag 15 maart is de zesde pubquiz van dit seizoen. De pubquiz begint zoals altijd om 21.45 uur in het GRC-clubhuis. We zijn benieuwd naar de vragen van quizmasters Bart Pleiter en Carim Mesbah. De quiz bevat naast algemene rondes en een fotoronde, ook een muziekronde. Wie gaat er dit keer winnen?

De strijd is dit jaar spannender dan ooit. Elke ronde kende tot nu toe een andere winnaar. Wie gaat er nu met de eer strijken?

Na 15 maart volgen nog pubquiz-rondes op de donderdagen 19 april en 17 mei. Telkens na de training om 21.45 uur in het GRC-clubhuis. Noteer de data.

Voorafgaand aan de pubquiz kan er uiteraard van 20.00 – 21.15 uur worden getraind. Ook is masseur en fysio-in-opleiding Patricia van Vilsteren van 19.30 – 21.45 uur aanwezig en beschikbaar voor (gratis) behandeling.

Tot donderdag!