Sportweekend Ameland: schrijf je nu in en loot mee naar een gratis weekeinde

Van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari 2018 organiseren we voor de 20e keer Sportweekend Ameland! Lekker trainen natuurlijk, maar ook aandacht voor spelregels, communicatieve vaardigheden en de nodige ontspanning. Zo staat er een zeskamp, sportquiz en mountainbiketocht op het programma. Bovendien verzorgen Bas Nijhuis en Henk de Haan twee boeiende avonden. Kortom, dat mag je niet missen!

Om te vieren dat we voor de 20e keer naar Ameland gaan én omdat het van 7-15 oktober de Week van de Scheidsrechter is, hebben we nu een cadeautje waarop iedereen kans maakt die zich uiterlijk 15 oktober inschrijft. Onder alle leden die zich uiterlijk 15 oktober 2017 hebben ingeschreven voor deelname aan Sportweekend Ameland verloten we één gratis deelname ter waarde van 175 euro. Dus ga je mee? Schrijf je dan nu meteen in!

Klik hier voor alle informatie, het volledige programma én het inschrijfformulier

Uiteraard wensen we je een mooie, sportieve Week van de Scheidsrechter!