Trainingen

Tweemaal per week kan er onder deskundige leiding worden getraind . De trainingen zijn gericht op een goede fysieke mentale gesteldheid voor het leiden van de wedstrijden. Met allerlei loopvormen wordt in een ontspannen sfeer intensief gewerkt. De trainingen worden gehouden op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen, elke dinsdag en elke donderdag van 20.00 – 21.15 uur. Op beide avonden wordt gebruik gemaakt van een kunstgrasveld. Het GRC-clubhuis is hierbij onze vertrouwde uitvalsbasis.

Deelname aan de trainingen is geheel vrijblijvend, maar zeker een aanrader! Niet alleen draagt het bij aan een goede conditie, ook is het een perfecte gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen met collega-scheidsrechters én is het vaak erg gezellig. Bovendien zijn onze trainers Bert Kamstra en Mauricio Plat ervaringsdeskundig en gediplomeerd.

Kom je voor het eerst trainen? Laat het ons weten, zodat we je een warm welkom kunnen heten! Je kan hiervoor contact opnemen met secretaris Meine Groefsema via covsgroningen@gmail.com.