Colofon website

Deze website is in de zomer van 2010 ontworpen en gebouwd door Webfactor BV te Groningen, in opdracht van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken. Idee, opzet en teksten zijn het werk van Marcel Bellinga, in functie van secretaris van de vereniging. De redactie is in handen van het secretariaat en de communicatiecommissie van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken. De foto’s zijn door diverse leden van de vereniging gemaakt. We danken in dit kader in het bijzonder Ger Rijskamp, Richard Meints, Roel Visscher, Jan Kamps, Henk Krans, Marc van der Haak, Evert IJspeert en Wouter Horst.

De website is met zorg samengesteld. Bij het onderhoud staan de actualiteit van de informatie en de toegankelijkheid van de website centraal. De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken kan echter op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op de site of de gevolgen van het gebruik ervan. Aan de inhoud van de informatie op deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet worden overgenomen zonder de uitdrukkelijke toestemming van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken.