Mauricio Plat nieuwe trainer

Na het vertrek van Pedro zijn we blij om jullie te kunnen vertellen dat we een nieuwe trainer hebben gevonden. Vanaf 7 november zal Mauricio Plat de trainingen op dinsdagavond gaan geven. Mauricio is ook actief als scheidsrechter voor de KNVB. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij goede en vooral ook leuke trainingen gaat geven. Bert blijft dit seizoen de trainingen op donderdagavond geven.

Voor de mensen die Mauricio nog niet kennen, hij stelt zich graag zelf ook aan jullie voor:

Mijn naam is Mauricio Plat, 28 jaar oud en alweer 10 jaar actief als scheidsrechter. Vanaf 7 november zal ik de trainingen op dinsdag verzorgen. Ik heb een groot expertise in het verzorgen van looptrainingen. Ik ben in het verleden actief geweest binnen de jeugdopleidingen van Be Quick 1887 en Blauw wit 34 als looptrainer. Bij de sportschool Plaza Sportiva als hardlooptrainer en drie lang lang stage gelopen bij RTC de loopacademie. Ik heb er ontzettend veel zin in om te starten en ervoor te zorgen dat zowel de recreatieve en de ambitieuze scheidsrechters en assistenten allemaal op hun eigen niveau aan de trainingen kunnen meedoen.