Bestelformulier kledinglijn

Bestelformulier kledinglijn

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken heeft december 2015 een eigen kledinglijn gepresenteerd, in samenwerking met Sporthuis Winsum en mede mogelijk gemaakt door Hotel Ameland en Dak Montage Noord. De kledinglijn is enerzijds bedoeld als service naar haar leden en anderzijds draagt het bij aan het promoten van de vereniging. De artikelen worden zoveel mogelijk tegen kostprijs aangeboden. Eventuele extra inkomsten worden benut om de doelstellingen van de vereniging mede te bewerkstelligen. Mis je iets in het assortiment, laat ons dat dan weten op covsgroningen@gmail.com. Je kunt met dit formulier de kledinglijn bestellen. Vul het formulier volledig in en stuur het in.
    Genoemde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten (zie onder). Indien je meerdere exemplaren van één of meerdere artikelen wilt bestellen, kun je dat verderop op dit formulier aangeven. Zie op onze site ook de foto's + omschrijvingen van clubartikelen. Wil je alleen één kledingpakket, dan hoef je dus alleen het vakje voor 'het volledige kledingpakket á 100 euro' aan te vinken!
  • Indien je kleding hebt besteld, geef dan hier de gewenste maat/maten aan. Wil je voor bepaalde kledingstukken de ene maat en voor andere kledingstukken een afwijkende maat, geef dit dan onder bij 'eventuele toelichting' duidelijk per kledingstuk aan.
  • Wil je meer exemplaren van hetzelfde artikel? Laat dat dan hier weten.
    Bij zelf ophalen wordt per mail een afspraak gemaakt. Bij toezending per post worden de verzendkosten in rekening gebracht.
    Clubartikelen worden geleverd zolang de voorraad strekt. Levering zal pas plaatsvinden na ontvangst van de betaling dan wel een geslaagde incasso. Je bent zelf verantwoordelijk voor voldoende saldo op de aangegeven rekening. Bij een keuze voor ontvangst per post is de ontvanger verantwoordelijk. Artikelen kunnen niet worden geretourneerd (wel geruild in overleg, binnen tien dagen). Verzendkosten zijn afhankelijk van het bestelde artikel.