Accommodatie

GRC-clubhuis uitvalsbasis

De meeste activiteiten van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken worden gehouden in het clubhuis van voetbalvereniging GRC Groningen, op sportpark Corpus den Hoorn, Laan Corpus den Hoorn 101, 9728 JR  in Groningen. Hier vinden ook de trainingen plaats. Het clubhuis is telefonisch bereikbaar via 050 – 5260649. Het sportpark is te vinden in het zuiden van de stad Groningen, direct aan de A7 van Drachten naar Groningen.

Komende vanuit de richting Drachten kun je de eerste afslag nemen (afslag 36 ring Groningen) en dan meteen rechts aanhouden. Je komt dan meteen bij de parkeerplaats van het sportpark.

Kom je uit de richting Assen/Zwolle, neem dan op de A28 afslag 39 (Groningen-zuid). Onderaan de afslag naar links onder de viaduct door. Bij de stoplichten (2x) en rotonde rechtdoor. aan de linkerkant zie je de grote parkeerplaats van het sportpark.

Met het openbaar vervoer is het sportpark bereikbaar met bus lijn 6 vanaf het station, richting martini ziekenhuis. Stap dan uit bij de halte Van Swietenlaan. Loop terug naar de rotonde Boerhavelaan en ga linksaf de Laan Corpus den Hoorn in. Aan de linkerkant volgt op een gegeven moment het sportpark.

Het GRC-clubhuis kun je vinden door na de hoofdingang direct rechtdoor te lopen. Aan het einde van het pad staat rechts het clubhuis.