Kortingsregelingen

Onze vereniging heeft met een aantal bedrijven afspraken kunnen maken over een exclusieve korting voor alle leden. Bij afrekenen of sluiten van de overeenkomst wel even vermelden dat je lid bent van onze vereniging. Momenteel kun je korting krijgen bij de volgende bedrijven:

Sporthuis Winsum
Bij de sportspeciaalzaak Sporthuis Winsum aan de Onderdendamsterweg 9 in Winsum (Groningen) krijgen alle leden vijftien procent kassakorting op het hele assortiment. Sporthuis Winsum is zes dagen in de week geopend, doordeweeks zelfs dagelijks tot 20.00 uur. De sportspeciaalzaak heeft een ruim assortiment sportkleding en sportieve vrijetijdskleding van bijna alle A-merken! Kijk ook op hun website of klik hier voor meer informatie.

Fysiotherapiepraktijk fysiosportief
Voor sportmedische begeleiding kunnen leden terecht bij fysiosportief Groningen. De praktijk en een speciaal fitnesstrainingscentrum zijn gevestigd aan de Vechtstraat in Groningen. Leden kunnen gratis gebruik maken van het blessurespreekuur (afspraak binnen 24 uur). Daarnaast verzorgt fysiosportief voorlichting en zorgt voor ondersteuning met materialen. Leden kunnen ook met vijftig procent korting terecht in het trainingscentrum. Dit betekent dat je voor slechts 20 euro per maand onbeperkt aan je fitheid kunt werken. Kijk op de website van fysiosportief of klik hier voor meer informatie.

Korting op matrassen
Bij Meditras krijgen leden op vertoon van de advertentie uit De Aftrap 25 procent korting op het aankoopbedrag.

FBTO
Als lid van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken (en daarmee als COVS-lid) kun je korting krijgen op een aantal verzekeringen bij FBTO. De korting wordt ook gegeven op al bij FBTO lopende verzekeringen. De volgende kortingen verleent FBTO:
* autoverzekering 15%
* doorlopende reisverzekering 05%
* ziektekostenverzekering 03%
* woonverzekering 05%
* overlijdensrisicoverzekering 05%.

Wil je een nieuwe verzekering afsluiten en profiteren van de korting? Ga dan naar www.fbto.nl of bel met 058 – 234 58 85. Geef aan dat je wilt profiteren van de collectiviteitskorting van de COVS. Hiervoor moet je het collectiviteitsnummer A06 vermelden.

Heb je al een verzekering lopen bij FBTO? Stuur dan via de site een berichtje of bel met bovenstaand nummer en geef – onder vermelding van hetzelfde collectiviteitsnummer – aan dat je alsnog wilt profiteren van de korting. Deze wordt je dan bij met ingang van de eerstvolgende vervaldatum van de verzekering verleend.

Aanbiedingen en clubartikelen
Daarnaast realiseert onze actieve commerciële commissie regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Zo konden in een recent verleden sporttassen, trainingspakken en winterjassen tegen kostprijs worden aangeschaft. Kijk onder clubartikelen voor ons actuele aanbod.

Wil je met jouw bedrijf ook korting bieden aan onze leden? Laat het ons weten via het contactformulier!