Wat doen we voor clubs?

Zo’n tachtig voetbalverenigingen uit Groningen en omgeving zijn donateur van onze vereniging. Ze steunen met hun financiële bijdrage onze vereniging bij het behartigen van de belangen van de scheidsrechters én daarmee van de voetbalsport. Een perfecte morele steun!

We doen echter ook iets terug voor jouw vereniging! Denk bijvoorbeeld aan:

  • aanstellen scheidsrechters voor oefenwedstrijden en toernooien van standaardteams. Scheidsrechter nodig? App dan met Hasse Aartsen, telefoonnummer 06-31200978. Of mail naar covsgroningen@gmail.com. Geef hierin aan voor welke wedstrijd en op welke datum en tijdstip een scheidsrechter wordt gezocht. Hij zoekt dan een geschikte arbiter. Wel dient de vereniging zelf de onkosten met de scheidsrechter te regelen.
  • ondersteuning op het gebied van spelregels. We kunnen instructieavonden verzorgen over spelregelwijzigingen voor bijvoorbeeld trainers, leiders en bestuurders. Voor de jeugd kunnen we een spelregelloop organiseren, waarbij we ze op een speelse manier bezig laten zijn met spelregels. Een geschikte activiteit voor de winterstop. Interesse in één van deze services? Neem dan contact op via het contactformulier.
  • toezending digitale nieuwsbrief. Als donateurvereniging ontvang je alle nieuwsbrieven die ook onze (assistent-)scheidsrechters ontvangen.
  • uitreiking fair play prijs. Jaarlijks kennen we een fair play prijs toe aan de sportiefste voetbalvereniging.
  • Ondersteuning / begeleiding / opleiding van verenigingsscheidsrechters en jeugdscheidsrechters.

Interesse? Neem dan contact met ons op.