Clubartikelen

Onze vereniging heeft tal van clubartikelen. Met deze clubartikelen willen we onze leden faciliteren bij het uitoefenen van hun hobby. Bovendien zijn de artikelen vaak tegen inkoopsprijs verkrijgbaar. En de verenigingskleding is voorzien van ons logo, zodat je ook onze vereniging promoot.

Voor onze kledinglijn klik hier.

Tijdens speciale clubavonden zijn alle artikelen verkrijgbaar in de speciale stand.
Bestellen kan ook. Klik hier voor het online bestelformulier.  

Momenteel is het volgende leverbaar:

COVS-mouwembleem € 2,50 (uitsluitend voor leden Groningen en Omstreken)
Het COVS-mouwembleem met de opdruk ‘fair play’ draagt niet alleen het belang van fair play uit, maar symboliseert ook het feit dat je er als scheidsrechter niet alleen voorstaat, omdat je lid bent van de COVS. Scheidsrechters mogen het embleem op de linkermouw van het shirt dragen.

KNVB-scheidsrechtersembleem € 2,50 (uitsluitend  voor leden Groningen en Omstreken)
Onze vereniging heeft ook de officiële oranje scheidsrechtersbadge van de KNVB op voorraad. Alleen bestemd voor gediplomeerde KNVB-scheidsrechters (…). Het embleem hoort op de linkerborst van het scheidsrechtersshirt.

Losse notitiekaartjes (100 stuks) € 5,-
De losse wedstrijd-notitiekaartjes zijn geprint op iets steviger papier en voorzien van handige vakjes om alle relevante gegevens in de wedstrijd bij te houden. 100 losse kaartjes kosten vijf euro.

COVS-vaantje pupil van de week  € 1,-
Het COVS-vaantje is het perfecte cadeautje voor de pupil van de week. We verkopen ze voor één euro per stuk

Stropdas met verenigingslogo’s € 5,-
Een stijlvolle stropdas nodig? Of iemand een das cadeau doen? Denk dan aan onze eigen verenigingsdas. De stropdas is van prima kwaliteit, goudgeel gekleurd en voorzien van kleine verenigingslogo’s.

Paraplu € 10,-
een stevige paraplu met logo van de vereniging. Alleen af te halen.

Bestellen? Klik hier.