Sportweekend Ameland 2024 – aanmeldtermijn verlengd!

Na een pauze van maar liefst drie jaar keren we in 2024 terug naar het prachtige Ameland voor ons 23e Sportweekend Ameland! Heb jij zin om lekker te rennen op het strand of door de duinen, of ga je liever voor een relaxte wandeling? Ben jij ook klaar voor veel gezelligheid en ontspanning? Dan moet je er absoluut bij zijn: 5, 6 en 7 januari 2024, het 23e Sportweekend Ameland!

Het programma moet nog verder ingevuld worden, maar er wordt gezorgd dat er voor iedereen, jong en oud, voldoende te beleven valt. We vertrekken op vrijdagochtend 5 januari vanaf Corpus den Hoorn met de bus te vertrekken en zullen op zondagavond 7 januari weer terugkeren in Groningen.

We logeren in het oude vertrouwde Hotel Ameland in Nes, waar we een warm onthaal en een fantastisch verblijf kunnen verwachten.

Dit alles voor €265 p.p. – inclusief reis (bus en boot), twee overnachtingen en ontbijt en diner. Let op: we hebben minimaal 30 deelnemers nodig om het weekend door te laten doorgaan, dus overtuig elkaar om er samen een leuk weekend van te maken en meld je snel aan!.

Inschrijven kan via het aanmeldformulier tot uiterlijk 13 november 2023: https://forms.gle/D6nucsYjF2PFPNzB8