7% korting zorgverzekering Univé via Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken

Ben je geïnteresseerd in extra korting op je zorgverzekering? Bij een gerenommeerde verzekeraar? Kijk en vergelijk dan ook eens naar de zorgverzekering van Univé. Als lid van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken kun je ook voor komend jaar zeven procent korting krijgen!

Wit je profiteren van collectieve korting? dan kun je tot 31 december aanstaande overstappen op de Univé Zorg Geregeld of Zorg Vrij polis via onze vereniging. Belangrijk is dat je – ondanks het collectieve karakter – veel persoonlijke keuzevrijheid hebt. Je kunt jouw eigen pakket op maat samenstellen. Je ontvangt zeven procent korting op de Zorg Geregeld/Vrij basisverzekering.

Univé Zorg Geregeld of Univé Zorg Vrij
Elke zorgverzekeraar is wettelijk verplicht om dezelfde basiszorg aan te bieden. De basisverzekering vergoedt zorg die veel voorkomt, zoals huisarts, ziekenhuiszorg, kraamzorg, fysiotherapie of tandheelkundige zorg tot 18 jaar. Univé heeft met duizenden zorgverleners afspraken gemaakt over de prijs en kwaliteit van de zorg. Met de Univé Zorg Geregeld polis heb je recht op zorg bij deze zorgverleners. Met de Univé Zorg Vrij polis kun je ook zorgverleners kiezen, waar Univé geen kwaliteitsafspraken mee heeft gemaakt.

Keuzevrijheid bij samenstellen aanvullende dekking
Naast de basisverzekering kun je uiteraard ook extra zorg verzekeren. Dat kan via één van de modulaire verzekeringen, tandheelkundige verzekeringen of via een totaalpakket zorg. Wil je keuzevrijheid in het samenstellen van je aanvullende verzekering? Dan kun je kiezen voor een van de drie modulaire verzekeringen: Extra Zorg polis Goed, Extra Zorg polis Beter of Extra Zorg polis Best. Als aanvulling op de modulaire verzekeringen kun je één van de drie tandheelkundige verzekeringen afsluiten: Tand Goed, Tand Beter of Tand Best.

Wil je liever een pakket dat aansluit op jouw persoonlijke behoeften en leefsituatie, waarbij de voor jou belangrijkste zorg gedekt is? En wil je het gemak van een pakket waarin tandheelkunde is inbegrepen? Kies dan voor een van de vier totaalpakketten zorg: Univé Jong Pakket, Univé Fit & Vrij Pakket, Univé Gezin Pakket of Univé Vitaal Pakket.

Zorgeloos verzekerd met Univé
Nieuwsgierig naar de premie? Kijk op het premieoverzicht 2011 of ga naar www.unive.nl/zorgverzekering/premieberekenen. De internetcode van onze vereniging is iB04bV80.

Je kunt ook hier klikken voor de premietabel van Univé.

Kies je voor Univé? Sluit dan online de verzekering af. Heb je vragen? Je kunt contact opnemen met de Klantenservice. Zij zijn bereikbaar op het nummer 0596-622383. Je kunt ook even binnenlopen bij het Univé kantoor in de buurt. De Univé kantoren zijn te vinden aan:
Korreweg 268 in Groningen
Rijksstraatweg 142 in Haren
Stationsweg 12 in Bedum
Farmsumerweg 4-6 in Appingedam.

Eigen keuze
Het bestuur van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken wil graag benadrukken dat je als lid zelf moet weten waar je een zorgverzekering afsluit. Kijk en vergelijk goed alle prijzen en dekkingen. Met de collectiviteitskorting van Univé denken we een goede faciliteit voor onze leden te bieden, maar het blijft je eigen verantwoordelijkheid uiteraard.