Inschrijven technisch weekeinde Ameland nu mogelijk

Van 7 – 9 januari 2011 wordt voor de dertiende maal in successie het inmiddels befaamde technische weekeinde op waddeneiland Ameland georganiseerd. De vernieuwde organisatie (Henk Steenhuis, Johan Suurd en Alfons de Graaf) heeft het nodige veranderd. Het programma is vernieuwd én er is een andere accommodatie!

 Het driedaagse sportweekeinde is een combinatie van een aantal intensieve trainingen op het strand en door de duinen, leerzame spelregelbijeenkomsten, een boeiend technisch programma en de nodige ontspanning. In het programma voor 2011 is naast een vijftal trainingen ook een fietstocht, een cultureel uitstapje, een spelregelsessie én een onderdeel mentale weerbaarheid opgenomen.

De deelnemers verblijven voor het eerst in hotel Noordsee, aan de Strandweg in Nes. Groot voordeel van dit centraal gelegen hotel is dat alle voorzieningen onder één dak beschikbaar zijn.

Inschrijven is nu mogelijk!

Klik hier voor het volledige programma van Ameland 2011. 
Klik hier voor het online inschrijvingsformulier voor Ameland 2011
Klik hier voor meer informatie over hotel Noordsee, de locatie voor Ameland 2011.