Nieuwste scheidsrechterskleding Nike, Adidas en Erima met korting te bestellen

Onze sponsor sportspeciaalzaak Willy Loos uit het centrum van Groningen heeft een aantal prachtige pakketten samengesteld voor leden van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken en alle andere belangstellende scheidsrechters! Je kunt deze nu exclusief via deze website bestellen. Zo kun je de nieuwste scheidsrechterskleding van Nike aanschaffen voor slechts 77 euro (shirt, broek, kousen). Voor een volledig tenue van Adidas ben je 90 euro kwijt, terwijl een tenue van Erima nu wordt aangeboden voor 70 euro. Willy Loos heeft ook een aanbod voor prima veldschoenen: de Adidas copa mundial voor 99 euro en de Adidas Kaiser team voor slechts 66 euro.

Klik hier voor het volledige aanbod: een beschrijving van de pakketten, de prijs en afbeeldingen!

UPDATE 23 juli: Op veler verzoek is er nu ook de mogelijkheid om (extra) losse shirts te bestellen, dus zonder broekje en kousen. De losse shirts zijn inmiddels toegevoegd aan het bestelformulier. De prijzen zijn als volgt:
Nike shirt korte mouw  40 euro
Nike shirt lange mouw 45 euro
Adidas shirt korte mouw 40 euro
Adidas shirt lange mouw 45 euro
Erima shirt korte mouw 33 euro
Erima shirt lange mouw 37 euro

Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een andere kleur broekje en kousen. Je wilt bijvoorbeeld wel een geel Nike shirt, maar geen gele broek en kousen, maar zwart. Dat kan, geef dat op het bestelformulier in het opmerkingenveld aan.

We hebben vragen gekregen of de Nikeshirts dezelfde zijn als die onze betaalde collega’s komend seizoen zullen dragen. Dat is het geval, dat wil zeggen dat geldt voor het zwarte en gele shirt. De betaalde collega’s dragen dit met zwarte broek. Wil je dat ook, geef dat dan aan in het opmerkingenveld.

Wil je één of meer artikelen bestellen, dan kan dat via deze site. Naar keuze krijg je de artikelen thuisgestuurd of kun je ze in de winkel afhalen (na bericht). Indien je voor 1 september bestelt, zal levering zal in de maand september plaatsvinden. Bestellen is ook na 1 september nog mogelijk, levering zal dan zsm plaatsvinden. De betaling geschiedt via een eenmalige incasso. Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Klik hier voor het volledige online bestelformulier (gesloten)

Vertel ook anderen over deze aanbieding, want iedereen die dat wil kan nu profiteren van de aantrekkelijke kortingen!