REF United op 17 december in voorronde NK zaalvoetbal voor scheidsrechtersverenigingen

Ons eigen zaalvoetbalteam REF United doet op maandag 17 december aanstaande mee aan een minitoernooi in sporthal Dunoard in Houtigehage (Dunoardswei 14, nabij de voetbalvelden). De winnaar van het toernooi mag zich niet alleen Noordelijk kampioen noemen, maar plaatst zich ook voor het Nederlands Kampioenschap zaalvoetbal voor scheidsrechtersvereningen. Dat NK wordt op 19 januari 2019 gehouden in Den Helder. Aan het toernooi op 17 december doen teams mee van Drachten, HZO en Groningen. Veel succes!

Ons team heeft afgelopen jaren met veel plezier en wisselend succes meegedaan aan de voetbaltoernooien van de COVS. Zowel op het veld als in de zaal werd de titel veroverd. Klik hier voor meer info over REF United.

img_7034