Donderdag 20 september eerste pubquiz van 2018-2019

Op donderdag 20 september is de eerste pubquiz van dit seizoen. Het is alweer het vijfde seizoen dat de maandelijkse pubquiz wordt georganiseerd. De afgelopen seizoenen waren zeer geslaagd. Na tweemaal duo M & M (Marco Oosting en Marcel Bellinga) en eenmaal Heer & Meester (Carim Mesbah en Bart Pleiter) won afgelopen seizoen het zogenoemde ‘Bierteam’ (Paul Lips, Wouter Wiersma en Meine Groefsema). Dit seizoen leiden Wouter Wiersma en Thom Winkel de pubquiz. Benieuwd welke vragen zij in petto hebben.

Met pen en papier
Na een quiz via kahoot op de mobiele telefoon introduceerden Bart en Carim afgelopen seizoen een andere opzet. Wouter en Thom handhaven die opzet en daarom wordt de pubquiz ook dit seizoen gewoon lekker ouderwets met pen en papier gehouden.

Teams
Samen is leuker dan alleen! Ga jij de competitie individueel aan of in een team? Dit is geheel aan jezelf. Leukste is denken wij om in teams van drie personen mee te doen. Om mee te spelen voor de jaarprijs dien je elke keer mee te spelen onder dezelfde naam.

Noteer alle data van de pubquiz in je agenda: 20 september, 18 oktober, 22 november, 13 december, 21 februari, 22 maart, 18 april en 23 mei. Elke keer vanaf 21.45 uur in het GRC-clubhuis.

Tot 20 september!