Danny Makkelie 29 oktober te gast op grote clubavond

De grote clubavond is dit jaar op maandag 29 oktober, vanaf 20.00 uur. De locatie (in Groningen) maken we later via deze site bekend. Hoofdgast is niemand minder dan Danny Makkelie. Niet alleen één van de beste Nederlandse scheidsrechters van dit moment, maar bovendien als videoscheidsrechter actief bij het voorbije WK voetbal. En hoe! We zijn zeer vereerd dat Danny 29 oktober onze gast is.

Danny zal uiteraard ingaan op het fenomeen ‘VAR’ en op zijn ervaringen tijdens het WK. Maar hij kan ook putten uit zijn talrijke ervaringen als internationaal topscheidsrechter. Met ongetwijfeld de nodige praktische tips voor de ambitieuze jonge scheids én gebruik makend van leerzame en interessante beelden. Kortom, een avond die je niet mag missen!

De clubavond wordt op 29 oktober van 20.00 – 22.00 uur gehouden. We ontvangen je graag vanaf 19.30 uur. Behalve leden van onze vereniging zijn ook verenigingsscheidsrechters van voetbalverenigingen én leden van andere scheidsrechtersverenigingen van harte welkom!

Danny Makkelie startte met fluiten op 10-jarige leeftijd bij de pupillen. Op 16-jarige leeftijd werd hij gediplomeerd KNVB-scheidsrechter in het amateurvoetbal bij de senioren. In december 2005 maakte hij op 22-jarige leeftijd zijn debuut in het betaalde voetbal bij de wedstrijd Fortuna Sittard tegen Stormvogels Telstar in de Eerste divisie. En in november 2009 volgde op 26-jarige leeftijd zijn debuut in de eredivisie bij de wedstrijd Heracles Almelo tegen Sparta Rotterdam. Inmiddels is de 35-jarige Danny één van de beste scheidsrechters in Nederland en wordt hij internationaal als opvolger gezien van Björn Kuipers.

pagina 5 - Danny Makkelie 1