Komende donderdag 5 juli 1e zomertraining 2018-2019

Komende donderdag 5 juli worden de trainingen in Groningen hervat! De eerste zomertraining is op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen, van 20.00 – 21.15 uur. Ook dit jaar kan er vrijwel de gehele zomer worden getraind in Groningen. Ook leden van andere scheidsrechtersverenigingen zijn van harte welkom. Na de korte stop in juni kan er vanaf 5 juli iedere donderdagavond van 20.00 – 21.15 uur worden getraind op het kunstgrasveld achter het GRC-clubhuis. Het clubhuis én de douche- en kleedgelegenheid is uiteraard ook gewoon open/beschikbaar. De trainingen staan onder leiding van Bert Kamstra en Henk Steenhuis. Klik hier voor de opbouw van de trainingen.

De zomertrainingen zijn in juli en augustus elke donderdagavond op Corpus den Hoorn. In juli op veld 4 (achter het GRC-clubhuis) en vanaf augustus weer op onze reguliere veld 8 (naast hockeyveld). Vanaf 4 september hervatten we ook de trainingen op dinsdagavond. Ook komend seizoen kan er op dinsdag en donderdag van 20.00 – 21.15 uur worden getraind.

Onze masseur en fysio-in-opleiding Patricia van Vilsteren is ook komend seizoen iedere donderdagavond aanwezig. Ook tijdens de zomertrainingen! Klik hier voor meer info.

Graag tot 5 juli!