Project videofeedback: laat je volgen door de camera

Het is nog steeds mogelijk gratis gebruik te maken van het project videofeedback. Je wordt een wedstrijd lang gevolgd door de camera en krijgt na afloop een linkje naar een afgeschermde omgeving waar je de volledige opname terug kunt kijken. Een mooie manier om, kijkend naar je eigen beelden, je te ontwikkelen als scheidsrechter. Ook in het seizoen 2019-2020!

In het seizoen 2014-2015 is onze vereniging begonnen met de pilot ‘videofeedback’. Inmiddels zijn we de pilotfase voorbij en is vorig jaar ook een eigen camera aangeschaft. De opzet is om scheidsrechters te filmen tijdens hun wedstrijd, om vervolgens de videobeelden zelf terug te kunnen kijken. Dit alles ter begeleiding van de scheidsrechter en niet ter beoordeling.

Je kunt als scheidsrechter de beelden online terugkijken, door in te loggen met een eigen wachtwoord op de website die speciaal hiervoor gebouwd is. De videobeelden staan binnen 3 dagen online en een eventuele nabespreking vindt plaats op eigen initiatief van de SB’er/coach en (assistent-)scheidsrechter. mmer 2 (Juli 2016)

Kortom: Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken blijft haar leden stimuleren en ondersteunen in hun ontwikkeling om nog meer uit hun prachtige hobby te halen. Wil jij graag helpen bij het opnemen van wedstrijden of wil je graag gefilmd worden? Neem dan contact op met Marc van der Haak (marc.vanderhaak@gmail.com).

Let op: alleen leden van de Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken kunnen gebruik maken van de diensten rondom videofeedback en het vastleggen van GPS-data. De beelden blijven eigendom van onze vereniging en mogen niet zonder overleg en toestemming voor andere doeleinden of bij (openbare) bijeenkomsten worden gebruikt. Dit ook ter bescherming van de privacy van gefilmde scheidsrechters en spelers.